Sterrenheide ****

Voor maximaal 6 Personen


Over de accommodatie

Op de bosrijke heuvelflank van het gezellige Bolderberg, omringd door bronsgroen eikenhout, vind je vakantiewoning Sterrenheide.


Start er je dag met een lekker onbijt, buiten of onder de glaspartij, begeleid door vogelgezang en de acrobatie van eekhoorns.

Sterrenheide is de ideale uitvalsbasis voor je fiets- en wandeltocht, stadsbezoek, ontdekking van de mijngeschiedenis, ... en zoveel meer.

Na de dagtrip, kan je in de grote bostuin van Sterrenheide heerlijk aperitieven en biedt de woning je alle comfort voor een gezellige avond, inclusief houthaard.


Ligging

De precieze ligging van Sterrenheide vind je op deze kaart.

In Sterrenheide leef je op het ritme van de seizoenen dankzij de bostuin van bijna 30 are.

Enkele minuten stappen door de rustige woonwijk of bos, geven je aansluiting met meerdere wandelroutes en brengen je aan wandelpark Bovy. Bovy is een van de poorten van het vijvergebied De Wijers en heeft een speeltuin en kinderboerderij.

Op deze interactieve kaart vind je alle wandelroutes in de nabije omgeving.

Sterrenheide ligt vlak aan fietssnelweg F5 en aan het fietsroutenetwerk, in de omgeving van knooppunt 302. Vanuit deze centrale ligging fiets je naar de vijvers van Midden-Limburg, de fruitgaarden van Haspengouw, de Kempische bossen van Noord-Limburg en de heuvels van het Hageland. Na amper een half uur fietsen sta je op de Grote Markt van Hasselt. Vergeet als fervente baanwielrenner zeker niet het avondfietsen op Circuit Zolder.


Voorzieningen

De ruime keuken is uitgerust met vaatwas, combi-oven, espresso machine, broodrooster, fruitpers, twee koelkasten en diepvriezer, ... 

In de badkamer vind je zowel ligbad als douche. De badkamer bevindt zich samen met de slaapkamers op de verdieping.

Op beide verdiepingen is er een afzonderlijk toilet.

Het perceel is volledig omheind en voorzien van schuifpoort met code. Fietsen kunnen in de vrijstaande garage gestald en opgeladen worden.

Alle energiekosten zijn inbegrepen in de prijs.


Erkenning

Sterrenheide is door Toerisme Vlaanderen erkend als 4-sterren vakantiewoning, met als officële logiesdecreet nummer 389702. Dit geeft je de garantie op bijhorend comfort, voorzieningen, brandveiligheid...

Adres: Sterrenwacht 112, 3550 Bolderberg (Zolder), , België

Grootte: 3 Slaapkamers, 1 Badkamer

Bedden: 2 Enkele bedden, 2 King size beds

Prijzen: 170 EUR - 250 EUR / Nacht

Meer prijsinformatie:

Sterrenheide kan je boeken vanaf 2 nachten. Voor een verblijf van 2 nachten starten de prijzen vanaf 170€ per nacht, ongeacht het aantal personen.

Blijf je langer dan 4 nachten, dan geniet je van 10% korting. Vanaf 6 nachten is de korting 20%. Vanaf 10 nachten  verblijf je aan 25% korting.

De eindschoonmaak komt op  60€.

Handdoekpaketten kan je bestellen aan 8€ per pakket. Het pakket bevat een grote en een kleine handdoek.

Faciliteiten

  • Handdoeken en beddengoed
  • TV
  • Verwarming
  • Internet
  • Haardroger
  • Open haard
  • Strijkijzer
  • Toiletpapier, zeep
  • Kabel-TV
  • Keuken
  • Wifi
  • Gratis parkeergelegenheid op terrein
  • Hangers
  • Rookvrij

Belangrijke informatie

Inbegrepen services

Internet en Wifi

Opgemaakte bedden

Afwasmiddel voor vaatwas

Espresso met koffiebonen

Hout voor open haard

Energiekosten

Toeristenbelasting

Badlinnen (mits toeslag)

Eindschoonmaak (verplichte toeslag)


Reglement

Wij ontvangen ook graag gasten met allergieën, daarom is Sterrenheide niet toegankelijk voor huisdieren.

Sterrenheide is een rookvrije woning.

De natuur en de wijkbewoners genieten graag samen met jullie van de rust. Drankfeesten zijn dus niet toegelaten.

Wijk

Sterrenheide ligt in een residentieel woonpark aan de rand van een natuurgebied. De straatnaam Sterrenwacht verwijst naar een voormalige sterrenwacht die bovenop de heuvel stond.

De dorpskern van Bolderberg bevindt zich op amper een kilometer van de woning. Het gezellige dorp staat bekend voor zijn brasserieën en cafés, met open lucht terrassen. Je vindt er ook een bakker, supermarkt, frituren, ijssalon, krantenwinkel, apotheek, fietsenmaker, ...

Bolderberg is genoemd naar de gelijknamige heuvel. Je wandelt er door heidegebieden en ontdekt er boven een van de mooiste zichten van Limburg.

Bolderberg ligt in de omgeving van Circuit Zolder, waar Formule 1 gereden werd in de jaren '70 en '80. Vandaag zet het circuit in op heel diverse activiteiten, van (elektrische) motorsport tot wielrennen en BMX. Overdag vinden er soms trainingen of wedstrijden plaats, die hoorbaar kunnen zijn. De heuvelrug van de Bolderberg vormt echter een goede geluidsbuffer. 

Kalender

Aankomst
Vertrek
Personen